visionwise_home

Despre Noi

In viata ai nevoie de inspiratie ca sa iei decizii bune. In afaceri este similar. Singura diferenta este ca inspiratia in afaceri solicita, alaturi de bun simt si inteligenta, multe informatii si cunostinte de afaceri. Aici intervenim noi, incercand sa aducem o sclipire de inspiratie clientilor nostri.

Descriere

Infiintata in 2006, Visionwise s-a dezvoltat pe structura Departamentului de Servicii de Marketing al Daedalus MillwardBrown – companie lider in domeniul cercetarii de piata in Romania.
Bazandu-se pe cunostintele de business si cele de intelligence, combinate cu abilitatea de a integra cercetare de piata, Visionwise urmareste sa creasca profitabilitatea investitiilor in marketing ale clientilor.
Pe scurt, misiunea companiei este sa utilizeze activitatile de marketing pentru a creea avantaje competitive si a maximiza valoarea afacerilor clientilor. Visionwise este pregatita sa isi ajute clientii sa:

  • dezvolte si sustina viziunea companiei;
  • transforme oportunitatile de pe piata in castig;
  • isi creasca agilitatea;
  • isi optimizeze procesele de marketing.

Site-ul nostru va ajuta sa intelegeti mai bine cum va poate ajuta Visionwise sa cresteti valoarea afacerii dumneavoastra.

Link-uri: