servicii

Servicii

Adresam o gama larga de nevoi de marketing furnizand clientilor informatie la zi, raspunsuri la timp pentru intrebarile de business ale acestora si sfaturi de marketing potrivite cu nevoile lor.

PromoWatch®

Instrument de masurare a eficientei promotiilor la raft Promowatch a fost dezvoltat de Visionwise la inceputul anului 2009 fiind singurul instrument de research din romania care evalueaza eficienta unei promotii la raft.

Afla mai multe

Monitorizarea Competitiei

Solutia ideala pentru a fi la curent cu planurile si actiunile competitiei. Analize periodice ale principalilor jucatori dintr-un segment de piata.

Afla mai multe

Studii sectoriale

Analizeaza cele mai importante aspecte ale sectorului economic ales si identifica factorii critici de succes pentru companiile din piata.

Afla mai multe

Deprecierea Autovehiculelor

Intrument de evaluare a nivelului de depreciere a autoturismelor si a vehiculelor comerciale ofertate pe piata auto de secondhand din Romania. Este disponibila aplicatia online ce permite in timp real determinarea pretului de ofertare in piata de second hand a unui autovehicol.

Afla mai multe

Business Inteligence

Customer Profiling

Utilizat ca si intrument de selectie si abordare one- to-one profilele de clienti ajuta echipa de marketing si vanzari sa petreaca mai putin timp in adunarea de informatie despre clientii din zona B2B si sa petreaca astfel mai mult timp in interactiunea cu acestia.

Data mining

Data mining parte integranta a analizelor de vanzari si analizelor de baze de date, ajuta companiile sa exploreze informatiile de care dispun intr-un mod cat mai eficient si inteligent.

Consultanta

Studii de oportunitate

Studiile de oportunitate analizeaza potentialul unui segment de piata astfel ca decizia de investitie sa fie o decizie luata in cunostinta de cauza.

Plan de afaceri

Impreuna cu consultantii Visionwise realizezi un plan de afaceri detaliat si actionabil menit sa contribuie la succcesul pe termen lung al companiei tale.

Modele de marketing

Modelele noastre de marketing persolnalizate permint intelegerea felului in care piete, clienti si competitori interactioneaza pentru a genera oportunitati de afaceri.

Audit de marketing

Auditul de marketing furnizeaza o baza valoroasa pentru evaluarea structurii si a competentelor in departamentul de marketing, pentru dezvoltarea proceselor de marketing si deasemenea sta la baza optimizarii strategiei de marketing.